Nasehat Kyai Ahmad Syafii, Gabus

Sak elek-eleke wong, yo dadi wong islam senajan KTPne. Mulo iku wonge yo kudu diapi’i. oleh Kyai Ahmad Syafi’i.

Syarate dadi pimpinn iku kudu gelem andhap asor marang wong liyan. Ojo mbeda-mbedake. Seng apik dikumpuli seng elek yo dikumpuli. oleh Kyai Ahmad Syafi’i.

Ojo rumongso iso ngatur masyarakat. Mergo awa’e kito mung oleh amanat. Kabeh seng iso ngatur naming gusti Allah. Mulo sumeleho naliko ngadepi sekabehane masalah. Pasrahke kabeh marang Gusti. oleh Kyai Ahmad Syafi’i.

Kalimat Nasehat : “ Akeh ndi bondo seng mbok gowo mati karo seng mbok tinggalno mati? “

“ Wong urip iku yo mung nunggu rawuhipun kang izra’il “

“dunyo iku barang kang ora mbejaji. Sopo wonge edan dunyo mongko luwih ino ketimbang tai. “

“Yen pengen nduwe ati seng sekti, kudu gemati marang wong mati.”

“Seng melek ojo mung mripati, nanging kudu makrifate.”

“Keno sugih ndunyo, nanging ojo nganti mlarat akherat.”

Berkatalah dengan tindakanmu. oleh Kyai Ahmad Syafi’i.

2 Comments

  1. Nur said,

    23/08/2015 at 13:54

    السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Mas minta alamat kyai ahmad syafii saya tertarik dg nasehatnya pengin belajar dg beliau tlg smskan ini no tlp saya 085293463626 (puji nur ahmadi)


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: